Webshop » Recepten » Gluten vrije mix » Cake / Appeltaart

Cake

CAKE
Ingrediënten basisrecept
1 kg margarine  / 12 eieren (800 g)  / 1 kg suiker / 1 kg glutenvrije bloem / 15 g bakpoeder
Voor de afwerking :
 Amandelextract, citroensap, likeur of cacaopoeder 
Appelschijfjes en -blokjes (voor taart)
Recept :
• Klop de margarine  romig. 
• Breek de eieren er 1 voor 1 bij, voeg de suiker toe en roer glad. 
• Zeef de bloem samen met het bakpoeder bij de massa. 
• Werk af met amandelextract, citroensap, likeur of cacaopoeder voor een marmercake. 
 APPELTAART
Voeg voor appeltaart blokjes appel toe, stort het beslag in een taartvorm en versier met appelschijfjes. 
• Breek de eieren er 1 voor 1 bij, voeg de suiker toe en roer glad. 
• Bak 300 g beslag 30 tot 35 minuten in een oven van 180°C.
Webshop gemaakt met EasyWebshop